RECENT PROJECTS / Centennial Center / Public Space / Schaumburg, Illinois / 2014

Centennial Center

The iconic nature of this all-glass facade 267,000 square foot corporate office building in Schaumburg, Illinois was hidden in its heavy, dark stone walls. A full renovation of this property’s entry and public spaces includes new white terrazzo flooring, stone slab walls and stainless steel accents throughout. The edge-lit chiseled stone walls provide texture while maintaining continuity in the color palette and existing glass interior walls are softened with film. Davis & Davis created a striking elevator lobby with an arched, floating, back-lit resin panel ceiling providing a particularly airy feeling to balance the impressive 20- foot high stone clad walls. The mid-century, modern style furniture finishes off the space to provide prospective tenants with an outstanding first impression of this prominent property.